30.08.21 08:58 Alder: 25 days

Kom og prøv en tur på vandet med Nautilus den 9 september

 

 

 

Kom og prøv en tur på vandet med Nautilus

 

’Danmark Padler’ rammer Hvalpsund den 9. september 2021 når kajakafdelingen i Nautilus inviterer alle interesserede til at prøve en havkajak

 

Flere og flere danskere dyrker idræt på vandet, og med mere end 8.000 kilometer kyststrækning og et hav af søer og åer er Danmark i den grad også et blåt land. Nu kan du prøve at ro en havkajak nær dig, når Danmark Padler rammer Hvalpsund.

 

Alle kan komme ud og prøve en tur på vandet. Nautilus stiller udstyr og instruktører til rådighed på dagen, så sikkerheden er i top.

 

”At komme en tur på vandet er sundt for både krop og sjæl. Du finder ro og slapper af på en helt anden måde, men du får samtidig trænet hele kroppen. Fjorden ved Hvalpsund er ideel til at starte i havkajak, der er flotte kyststrækninger med lavt og ofte roligt vand. Når man bliver lidt mere erfaren er der mulighed for kryds til Salling og ud omkring Rotholmene. Mulighederne langs Vesthimmerlands vestkyst er mange, hvilket kommer til udtryk i Vandakse-projektet, som vi også er en del af. Vi glæder os rigtig meget til at vise klubben og vort udstyr frem. siger klubinstruktør Carsten Grove.

 

Information omkring kom og prøv arrangementet

Mødetid og sted: d. 9. september 2021 kl. 17 – 20 Fjordvej 1A Hvalpsund

Program: Mulighed for at se/prøve en havkajak. Kl. ca. 18.30 serveres en grillpølse.

Tilmelding: Ingen tilmelding, bare mød op.

Se mere på Facebook: Danmark Padler i Hvalpsund

Kontaktinformation: Carsten Grove tlf.:.24224784 mail: c.grove@mail123.dk

 

Bag om Danmark Padler

Danmark Padler er en landsdækkende event, der foregår i uge 36 - fra den 4.-12. september. Her åbner klubber, padlefællesskaber, turledere og instruktører op og inviterer alle danskere en tur på vandet, uanset om du aldrig før har sat dine ben i en kajak, en kano eller på et SUP board, eller om du er en erfaren roer.

 

Danmark Padler arrangeres af Bevæg dig for livet – kano og kajak, som er et samarbejde mellem DGI, DIF og Dansk Kano og Kajak Forbund. Bevæg dig for livet-visionen arbejder overordnet for, at Danmark skal være verdens mest idrætsaktive nation i 2025. Det er DGI og DIF, der driver Bevæg dig for livet med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden.