Onsdag den 27. Oktober klokken 19.00 kommer Mikkel Beha Erichsen til Hvalpsund og holder foredraget Mikkel og den kolde hvide verden i Hvalpsund hallen.

Foredraget varer 2 timer incl en pause på 20 minutter

Der kan købes øl, sodavand, kaffe og vin før foredraget og i pausen.

Billetter kan købes i Dagli Brugsen og koster 225,- kr

Har du ikke mulighed for at afhente din billet i Dagli Brugsen, kan du sende en mail til hvalpsund@mail.dk og reservere. Du skal skrive navn og adresse, samt antal billetter, og hvilket telefonnummer der er anvendt til betaling via Mobile Pay. Du skal sende pengene på Mobile Pay 500 105. Din billet er først reserveret når du har betalt og fået en svarmail retur.

Mikkel og den kolde hvide verden.

Denne aften tager Mikkel os med ud på en rejse op langs Norges kyst, med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard.

I mange år har familien drømt om at sætte kursen mod nord. Efter års forberedelse med at klargøre deres nye ekspeditionsskib, Wallenberg, har de nu igen kastet fortøjningerne, og er taget ud på eventyr. De har sat sig for at sejle så langt mod nord de kan. Derop hvor hvalerne i vintermørket kommer ind for at spise sig fede i sild, hvor efterårets lavtryk viser tænder, og alle i familien bliver sat på prøve, når de skal dykke i iskoldt vand og lære at overleve i Finmarkens ekstreme kuldegrader.

Mikkel vil tage os med på en rejse fra København og ud i vores storslåede nordiske natur, men også derop hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men barsk og synlig virkelighed, hvor stigende temperaturer får isen til at smelte og vejret bliver mere og mere ekstremt.

Og nu kan du altså via fortællinger fra når kameraet var slukket, smukke billeder og filmklip komme med på familens rejse mod nord 🙂